Избор на Фесто Грипер

Без разлика дали станува збор за цврсто фаќање во машинска алатка, стандардно зафаќање или микро-фаќање во производството на електроника, опсегот на стегачи од Фесто опфаќа широк спектар на апликации.

Едноставно дел од решението.

Над 3.500 основни производи на залиха и подготвени за испорака во 24 часот. Други 100+ предмети изградени по желба и подготвени за испраќање за 5 дена или помалку. Подготвени кога сте!

Решенија за автоматизација за пандемијата COVID-19

Здравствениот сектор ширум светот се соочува со голем предизвик – предизвик што ќе се реши со автоматизација. Фесто е посветен на поддршка на ова низ целата наша организација. Приоритет и инвестиции се ставени на синџирот на снабдување, производството, логистиката, инженерството и техничката поддршка за да се осигурат дека нашите клиенти имаат најголеми шанси за успех.

Производи

НАШИ РЕШЕНИЈА
Откријте го нашиот широк спектар на производи за индустриска и процесна автоматизација.

Автоматизација

ИНДУСТРИСКА АВТОМАТИЗАЦИЈА
Индустриска автоматизација за продуктивнот во производството

Правилни алатки за секој производ

Најдете дополнителни бесплатни ресурси и софтверски алатки за поедноставување на големината во областа на производот Фесто. Заедно со детални информации за производот соодветните алатки за димензионирање, симулација и избор се погодно доделени на секој производ по број на дел или код за нарачка.

Димензионирање на индустриски роботи

Конфигурирајте го вистинскиот индустриски робот, од решение со една оска до 3Д портал, брзо и лесно со Упатството за ракување преку Интернет.
Сè што треба да направите е да ја внесете дефиницијата на оската, носивоста итн. И за само 20 минути имате совршени системи подготвени за нарачка.

Поедноставена серија на движења - Пронаоѓач на решенија

За прв пат, едноставноста на пневматиката е комбинирана со предностите на електричната автоматизација: Поедноставена серија на движење. Овие интегрирани активатори се идеално решение за корисниците кои бараат електрична алтернатива за наједноставните задачи за движење и позиционирање.

Фесто на прв поглед

Фесто е и глобален играч и независна семејна компанија со компании во 61 земја. Ние снабдуваме технологија за автоматизација и технички едукативни решенија за повеќе од 35 индустрии.

Факти и бројки

 

 

    • 21 000 – Вработените ширум светот

    • 3,07 – Промет во светот во милијарди евра

    • 300 000 – Клиенти во фабрика и автоматизација на процеси

    • 36 000 – Опремени образовни институции

Контактирајте не

2 + 2 =